ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. Το αποχετευτικό δίκτυο των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ σε πολλές περιοχές ουσιαστικά δεν υπάρχει. Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, όπως ξαφνικές νεροποντές και έντονες βροχοπτώσεις, κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Η Αποφράξεις Αθήνα διαθέτει σύγχρονο, τεχνολογικό εξοπλισμό και πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων, ακόμα και σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. Διαθέτουμε βυτιοφόρα οχήματα, με μηχανές άντλησης και απορρόφησης υδάτων, στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ΑΝΤΛΗΣΗ
ΥΔΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΛΥΜΗΡΗΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ;

Γιατί χρειάζεστε ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Ο τρόπος κατασκευής της Αθήνας, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες πλημμύρας σε κλειστούς και υπόγειους χώρους. Τα αιτία μπορεί να είναι τεχνικές βλάβες, προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο ή το δίκτυο παροχής νερού, δυνατές βροχές κλπ. Έχουμε την δυνατότητα αντιμετώπισης όλων των περιστατικών επείγουσας άντλησης υδάτων, που μπορεί να δημιουργηθούν από ξαφνικές πλημμύρες, σφοδρές βροχοπτώσεις, από βουλωμένα φρεάτια σε υπόγειους χώρους κ.α. Πολλές φορές εγκυμονούν κίνδυνοι σε επικίνδυνους χώρους, γι’ αυτό το λόγο τα οχήματα μας έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία, προκειμένου να σας λύσουμε το πρόβλημα.

Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και όλοι οι τεχνικοί μας επιλέγονται με βασικό κριτήριο την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Είμαστε ειδικοί στις αντλήσεις υδάτων παντός τύπου και αυτό φαίνεται από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας.

Επαγγελματική ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Αντιμετωπίζουμε άμεσα τα επείγοντα περιστατικά άντλησης υδάτων, σε περιπτώσεις που υπόγειοι κυρίως χώροι πλημμυρίζουν και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της περιουσίας τους. Καλέστε την Αποφράξεις Αθήνας και τα βυτιοφόρα μας θα έρθουν στον χώρο σας για να αντλήσουν το νερό ή τη λάσπη που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, την αποθήκη ή το γκαράζ σας. Έχομε στη διάθεσή μας οχήματα διαφόρων μεγεθών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε χώρους όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη. Η άντληση υδάτων γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τις ισχυρές και σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης ύδατος με τις οποίες είμαστε εξοπλισμένοι.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΝΤΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά από πλημμύρα στο υπόγειο

Αν πλημμυρίσατε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το αντιμετωπίσετε. Παραθέτουμε παρακάτω κινήσεις που μπορείτε να κάνετε αμέσως μετά από μια πλημμύρα στο υπόγειο και πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δε θα ξανασυμβεί ποτέ. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για συμβουλές και οδηγίες.

1. Μην μπείτε ποτέ σε πλημμυρισμένο υπόγειο

Οι πλημμύρες στο υπόγειο κάνουν κάτι περισσότερο από το να προκαλούν υλικές ζημιές. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν απειλή για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας. Εάν ξυπνήσετε το πρωί και δείτε ότι το υπόγειό σας είναι γεμάτο με νερό, καλέστε μας αμέσως πριν κάνετε οτιδήποτε.

Εάν ο διακόπτης του ηλεκτρικού κυκλώματος δε βρίσκεται στο υπόγειο, κλείστε το ρεύμα στο σπίτι σας. Διαφορετικά, τυχόν ηλεκτρικές συσκευές ή συσκευές θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες εάν έρθουν σε επαφή με το νερό. Ο διακόπτης κυκλώματος του σπιτιού σας είναι πιθανόν σε μια κλειστή τοποθεσία όπως το γκαράζ ή το ισόγειο. Εάν έχετε ένα παλαιότερο σπίτι, ενδεχομένως να έχετε μια ασφαλειοθήκη που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο δίπλα στον μετρητή σας.

2. Αφαιρέστε το Νερό

Αφού αφαιρέσετε ηλεκτρονικές συσκευές ή άλλα αντικείμενα που ήταν σε κίνδυνο, ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε το νερό για να αξιολογήσετε τη ζημιά. Εάν το υπόγειό σας έχει πλημμυρίσει, η αντλία του φρεατίου σας έχει προφανώς χαλάσει, επομένως ίσως χρειαστεί να αγοράσετε μια καινούργια και στη συνέχεια να τη χρησιμοποιήσετε για την αποστράγγιση του νερού. Μια αντλία δε θα αφαιρέσει όλο το νερό από το υπόγειό σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε σφουγγαρίστρα και πετσέτες για να καθαρίσετε το υπόλοιπο.

Εάν βρείτε περισσότερο από 30 πόντους νερό στο υπόγειό σας, καλέστε μας για να αντλήσουμε το νερό αντί να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε μόνοι σας το νερό. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφαιρέσετε το νερό όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το υγρό περιβάλλον δίνει στη μούχλα την ευκαιρία να αναπτυχθεί και η μούχλα θα επιβαρύνει αρκετά το κόστος ζημιάς στην ιδιοκτησία σας.

3. Ασχοληθείτε με τα βρεγμένα αντικείμενα

Εάν θέλετε να στεγνώσετε αποτελεσματικά το υπόγειό σας, δεν μπορείτε να αφήσετε κανένα βρεγμένο αντικείμενο πίσω. Αφαιρέστε ό,τι έχει βραχεί, από καναπέδες μέχρι ράφια, και τοποθετήστε τα σε ένα μέρος όπου μπορούν να στεγνώσουν, όπως το γκαράζ ή έξω στο ύπαιθρο αν είναι δυνατόν. Ας ελπίσουμε ότι η ασφαλιστική σας εταιρεία μπορεί να σας αποζημιώσει για τα κατεστραμμένα αντικείμενα και το κόστος επισκευής του υπογείου και αφαίρεσης μούχλας. Υποβάλετε αίτηση το συντομότερο δυνατό μετά την πλημμύρα. Μερικές φορές το χαλί μπορεί να σωθεί, αλλά συνήθως το χαλί και η επένδυση από κάτω του χρειάζονται ολική αντικατάσταση.

4. Στεγνώστε την περιοχή

Το υπόγειό σας δεν θα στεγνώσει από μόνο του. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ανεμιστήρες ή ακόμα και βιομηχανικούς φυσητήρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αφυγραντήρα για να αφαιρέσετε την υπερβολική υγρασία, να βοηθήσετε το υπόγειό σας να στεγνώσει πιο γρήγορα και να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες ανάπτυξης μούχλας. Η Safeguarding Restoration μπορεί να παρέχει αυτά τα αντικείμενα για την αποκατάσταση του υπογείου σας.

5. Λάβετε μέτρα για να αποτρέψετε τη μούχλα προτού αναπτυχθεί

Οι υγρές, σκοτεινές συνθήκες επιτρέπουν τη δημιουργία μούχλας. Η μούχλα μπορεί να αποτελέσει απειλή για την υγεία και αν ανακαλύψετε μούχλα μετά κάποιες ημέρες ή εβδομάδες μετά την πλημμύρα, ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε ολόκληρα κομμάτια σοβάδων ή γυψοσανίδας. 

Χρησιμοποιήστε σαπούνι και ζεστό νερό για να καθαρίσετε καλά τους τοίχους σας. Εκτός από τη χρήση αφυγραντήρα και ανεμιστήρων, ελέγχετε το υπόγειο κάθε μέρα μετά την πλημμύρα και προσέξτε για μούχλα. Εάν δείτε ένα ύποπτο σημείο, καθαρίστε την περιοχή με χλωρίνη και ζεστό νερό.

6. Πρόληψη μελλοντικών πλημμυρών

Αφού συμβεί η πλημμύρα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι την προκάλεσε αρχικά. Μια δυνατή καταιγίδα πλημμύρισε το γκαζόν σας και στράγγιξε στο υπόγειο; Έχετε ρωγμές στους τοίχους σας; Χρειάζεται να αντικαταστήσετε την αντλία φρεατίου ή να την αναβαθμίσετε σε νεότερο μοντέλο; Μιλήστε με έναν επαγγελματία τεχνικό μας για να μάθετε πώς να αναβαθμίσετε το υπόγειό σας, να ελέγξετε τον αποχετευτικό σας σύστημα και τις υδρορροές σας για να αποτρέψετε μια άλλη πλημμύρα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ – FAQ

Το σημαντικότερο όλων είναι να κλείσετε τον γενικό διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος γιατί μπορεί να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα από τις ηλεκτρικές συσκευές. ΠΡΟΣΟΧΗ μην μπείτε σε πλημμυρισμένους χώρους και αγγίξετε νερά αν δεν έχετε κλείσει τον γενικό διακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος από τον κεντρικό πίνακα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ!

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία με ισχυρές αντλίες και πεπειραμένους τεχνικούς τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 70 18 135 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Η αποξήρανση ενός χώρου μετά από μια πλημμύρα διαρκεί συνήθως 24 έως 72 ώρες. Αρχικά πραγματοποιείται άντληση του νερού προς τα έξω. Ξεκινήστε να αερίζετε τον πλημμυρισμένο χώρο ανοίγοντας παράθυρα και πόρτες. Μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία στεγνώματος του σπιτιού με αφυγραντήρες ή ακόμα ανοίγοντας το κλιματιστικό και ανεμιστήρες. Ρωτήστε τους τεχνικούς μας για περισσότερες συμβουλές και οδηγίες.

Θα χρειαστούν από 12 έως 24 ώρες για να στεγνώσει το βρεγμένο χαλί χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αφού το σηκώσετε από το πάτωμα. Ωστόσο, θα χρειαστούν δύο έως τέσσερις ημέρες εάν βάλετε ανεμιστήρες χωρίς να το σηκώσετε. Θα πρέπει να στεγνώσετε το χαλί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί η μούχλα μπορεί να αρχίσει να αναπτύσσεται σε 24 έως 48 ώρες.

Χρησιμοποιήστε ανεμιστήρες και αφυγραντήρα. Για να ξεκινήσετε το στέγνωμα, χρησιμοποιήστε έναν αφυγραντήρα στο κέντρο του υπογείου σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην αφαίρεση της υγρασίας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλους ανεμιστήρες εάν δεν έχετε αφυγραντήρα. Ανοίξτε τον κλιματισμό στο υπόγειό σας – αυτό θα σας βοηθήσει επίσης.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων