ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ. Αν έχετε κάποιο βούλωμα σε λεκάνη τουαλέτας ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι σας, καλέστε την Αποφράξεις Αθήνα για να σας βγάλει από το αδιέξοδο. Σας εγγυόμαστε την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας για αυτό και οι πελάτες μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην επιχείρησή μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ χωρίς αναστάτωση

Διάφορα υλικά και αντικείμενα μπορούν να εμποδίσουν την ροή της αποχέτευσης της λεκάνης της τουαλέτας σας και να προκαλέσουν φράξιμο. Μερικά από αυτά είναι το χαρτί υγείας, μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, ακόμα και κοσμήματα ή παιδικά παιχνίδια. Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Αθηνών περιλαμβάνουν αποφράξεις οποιουδήποτε τύπου. Σεβόμαστε το σπίτι σας σαν να είναι το δικό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνετε ικανοποιημένοι. Όλα τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα εργαλεία, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος, μικρό ή μεγάλο χρησιμοποιώντας τα αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες σε όλη την Αθήνα. Η εγγύηση που παρέχουμε αξιόπιστα είναι 100%. Με 40 χρόνια αφοσιωμένων υπηρεσιών και προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία, μπορείτε να είστε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι ποτέ δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για την ταλαιπωρία, το κόστος ή την όξυνση του αποχετευτικού προβλήματος της λεκάνης.

Επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Μερικά από τα σημάδια που δεν πρέπει καθόλου να αγνοήσετε είναι η άσχημη μυρωδιά, η αργή αποστράγγιση, η υπερχείλιση της λεκάνης της τουαλέτας όταν τραβάτε καζανάκι και η ασυνήθιστα χαμηλή και υψηλή στάθμη του νερού μέσα στη λεκάνη. Είναι σημαντικό να δράσουμε όταν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο, διότι εκτός από τη ζημιά που ενδεχομένως δημιουργηθεί στην περιουσία σας μακροπρόθεσμα, εγκυμονεί και μεγάλος κίνδυνος για την υγεία σας. Δεν έχει σημασία αν η τουαλέτα σας έχει βουλώσει, έχουμε τη σωστή λύση απόφραξης για εσάς. Λόγω του μεγάλου αριθμού των συνεργείων μας σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Εάν έχετε κουραστεί από συνεργεία που είναι αναξιόπιστα και δεν έρχονται στα προγραμματισμένα σας ραντεβού, δεν έχετε παρά να καλέσετε Αποφράξεις Αθήνας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα για την απόφραξη λεκάνης και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΜΕΣΑ 24 ώρες το 24ωρο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ – FAQ

Εάν έχετε φράξιμο λεκάνης, ξεκινήστε ρίχνοντας μια κατσαρόλα με βραστό νερό κάτω από την αποχέτευση. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε ένα συνδυασμό μαγειρικής σόδας και ξιδιού. Η επόμενη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο. Εάν τίποτα από αυτά δεν λειτουργήσει καλέστε έναν ειδικό.

Τα περισσότερα χημικά απόφραξης του εμπορίου ενδεχομένως να βλάψουν εσάς, όπως επίσης και τους σωλήνες σας. Πολλά από αυτά περιέχουν ισχυρές τοξικές ουσίες. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σας. Επίσης, προσέξετε να μην εισπνεύσετε τα αέρια που θα εκπέμψουν από τη χημική αντίδραση, κυρίως αν αντιμετωπίζετε αναπνευστικά προβλήματα. Πέραν της υγείας υπάρχει και η περίπτωση να φθείρουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τις παλαιές σωληνώσεις. Αν δεν ξεβουλώσει η λεκάνη σας με χημικό αποφρακτικό εμπορίου, μην το εφαρμόσετε δεύτερη φορά επειδή προφανώς υπάρχει βούλωμα που δεν μπορεί να το ξεβουλώσει.

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 70 18 135 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια επιπλέον διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν ο εντοπισμός του βουλώματος είναι δύσκολος. Με τον μηχανισμό διάγνωσης του αποχετευτικού προβλήματος της λεκάνης θα εντοπισθεί εύκολα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή αποστράγγιση και φυσικά χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων