ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ. Οι γραμμές αποχέτευσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε συστήματος υδραυλικών της Αθήνας και όταν αγνοούνται, μπορεί τελικά να οδηγήσει σε τεράστιο χάος! Με την πάροδο του χρόνου, οι γραμμές αποχέτευσης θα αναπτύξουν μια συσσώρευση λίπους, σαπουνιών, τριχών, σωματιδίων τροφής και οτιδήποτε άλλο θα πέσει μέσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Αν παραμελήσετε τις αποχετεύσεις σας, θα έχετε δυσάρεστες οσμές και τελικά μια έμφραξη που μπορεί να προκαλέσει το νερό ακόμη και να ξεχειλίσει από το νιπτήρα του μπάνιου σας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στα ντουλάπια, τα έπιπλα και το δάπεδο, εάν το πρόβλημα είναι σοβαρό. Η καλύτερη λύση για ένα βουλωμένο νιπτήρα μπάνιου είναι να καλέσετε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Αθήνα, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη δουλειά σας με το σωστό τρόπο.

Καλέστε τώρα την «Αποφράξεις Αθήνα» για να καθαρίσετε ή να ξεβουλώσετε το μπλοκαρισμένο νιπτήρα σας. Εάν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε για τα προβλήματα της αποχέτευσης σας. Αν το πρόβλημά σας είναι έκτακτης ανάγκης και χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Γιατί η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ είναι αναγκαία

Υλικά που συνήθως βουλώνουν την αποχέτευση του μπάνιου είναι το σαπούνι, οι τρίχες, προϊόντα χάρτου και προϊόντα προσωπικής περιποίησης. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να συσσωρευθούν στα τοιχώματα των σωλήνων του νιπτήρα και να προκαλέσουν εμπλοκή. Η παραμέληση του αποχετευτικού δικτύου θα δημιουργήσει ανεπιθύμητα και περιττά προβλήματα. Ένα ακόμα συνηθισμένο αίτιο όλων των προβλημάτων της γραμμής αποχέτευσης ενός νιπτήρα μπάνιου είναι το ανθρώπινο λάθος, όπως η ρίψη προϊόντων γυναικείας περιποίησης στις αποχετεύσεις ή η χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού αποχέτευσης. Όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νιπτήρα του μπάνιου, μπορεί να έχει αντίκτυπο σε πολλαπλές αποχετεύσεις της ιδιοκτησίας σας και χρειάζεστε επαγγελματίες τεχνικούς με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό απόφραξης αποχέτευσης και φρεατίων για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ – FAQ

Υπάρχει πιθανότητα, ο νεροχύτης να ξεβουλώσει μόνος του αν το βούλωμα είναι επιπόλαιο. Παρατηρήστε τον, και αν παραμείνει με αργή αποστράγγιση ή επιδεινωθεί μετά από ένα 24ωρο πρέπει να ξεβουλωθεί. Οι φραγμένες αποχετεύσεις συχνά χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να καταλήξετε να αντιμετωπίζετε μια αποχέτευση που είναι εντελώς μπλοκαρισμένη και το νερό να αναβλύζει πίσω στο σπίτι σας.

Μια ποικιλία ζητημάτων μπορεί να προκαλέσει αργή αποστράγγιση σε νιπτήρα μπάνιου. Οι τρίχες, η συσσώρευση κομματιών σαπουνιού και μεγαλύτερα κομμάτια υπολειμμάτων μπορούν να δημιουργήσουν μάζες με την πάροδο του χρόνου που εμποδίζουν τη ροή αποστράγγισης.

Ρίχνοντας βραστό νερό μέσα στην αποχέτευση μπορεί να διαλύσει συσσωρευμένα σωματίδια ή σκουπίδια. Μια μίξη μαγειρικής σόδας και ξιδιού μπορεί επίσης να εκτοπίσει παγιδευμένα υπολείμματα στο νιπτήρα σας. Η πιο ασφαλής λύση εάν δε φύγει το φράξιμο είναι να καλέσετε έναν ειδικό.

Βεβαιωθείτε ότι ο νιπτήρας περιέχει 10 εκατοστά νερού και αποκλείστε τη θύρα υπερχείλισης με ένα υγρό πανί, έτσι ώστε το νερό να μη διαρρεύσει. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη βεντούζα απευθείας πάνω από την αποχέτευση του νιπτήρα και βυθίστε σταθερά πάνω και κάτω.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων