ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Η αξία της ειδικής κάμερας επιθεώρησης της αποχέτευσης είναι ανεκτίμητη για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στην Αθήνα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε πιθανά ζητήματα αποχετευτικών δικτύων είναι η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του συστήματος αποχέτευσης στις Αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα είναι εκπαιδευμένοι να κάνουν ακριβώς αυτό και να δουλεύουν πάντα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επειδή γνωρίζουν ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. 

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ

Σημεία πρόσβασης για ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Υπάρχουν σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας για το αποχετευτικό σας σύστημα. Ο έμπειρος τεχνικός στις Αποφράξεις Αθηνών θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η εικόνα βίντεο μεταδίδεται στον τεχνικό σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί να δει την ακριβή θέση και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Η τεχνολογία μας είναι η πιο προηγμένη στον τομέα των υπηρεσιών των αποχετευτικών δικτύων. Το δίκτυο συνεργατών μας είναι εξειδικευμένο στις αποφράξεις αποχετεύσεων με κάμερα.

Είμαστε σε θέση να βιντεοσκοπήσουμε, να εντοπίσουμε και να σχεδιάσουμε τη λύση στα προβλήματά σας για το δίκτυο της αποχέτευσης. Οποιεσδήποτε αναφορές ή συστάσεις που αναφέρονται από τους πελάτες μας, μεταφέρονται αμέσως στους τεχνικούς της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας, θα κανονίσουν να σας συναντήσουν στο χώρο σας, για να συζητήσουν τις διαθέσιμες επιλογές και στη συνέχεια να συντάξουν μια προσφορά που θα περιγράφει τις προτεινόμενες υπηρεσίες που πρέπει να εφαρμοστούν.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ επιθεώρησης αποχέτευσης

Μια τυπική επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική, αδιάβροχη κάμερα διάγνωσης περιλαμβάνει την τροφοδοσία ενός εύκαμπτου καλωδίου μέσω των σωλήνων. Μια μικροσκοπική κάμερα υψηλής ανάλυσης θα συνδεθεί στο καλώδιο, εξοπλισμένη με φώτα, ώστε ο τεχνικός να μπορεί να βλέπει καθαρά μέσα στις σωληνώσεις. Καθώς το καλώδιο τροφοδοτείται μέσω των σωλήνων σας, μεταδίδει εικόνες βίντεο στον τεχνικό. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς μας να δουν τι μπορεί να προκαλέσει βούλωμα στους σωλήνες σας. Αφού εντοπίσουμε τη θέση οποιωνδήποτε ζητημάτων στο αποχετευτικό σας σύστημα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού – όπως υδροβολή υψηλής πίεσης – για να καθαρίσουμε τους σωλήνες σας και να απομακρύνουμε τα συσσωρευμένα υλικά.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΜΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ – FAQ

Ένας ειδικός τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα για να επιθεωρήσει τις γραμμές αποχέτευσης από το ντους, την μπανιέρα, τους νεροχύτες και τις τουαλέτες.

Η μικρή κάμερα οπτικών ινών συνδέεται με ένα μακρύ, εύκαμπτο καλώδιο μετάλλων. Ο τεχνικός τροφοδοτεί αυτό το καλώδιο κάτω από τη γραμμή αποχέτευσης και το χειρίζεται εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας μικρούς κινητήρες μέσα στο καλώδιο. Η κάμερα το συνδέει με μια φορητή οθόνη κλειστού κυκλώματος.

Μια βιντεοκάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης επιτρέπει στον τεχνικό σέρβις να δει τυχόν προβλήματα με το σωλήνα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εισβολή ρίζας, ρωγμές, οπές, διάβρωση ή εσφαλμένα ευθυγραμμισμένα τμήματα σωλήνων. Η κάμερα θα αναγνωρίσει επίσης συσσώρευση λίπους, διαρροές και εμπόδια.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σε γενικές γραμμές, εξετάστε το ενδεχόμενο προγραμματισμού μιας επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης μία φορά το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα προλάβετε προβλήματα πριν μετατραπούν σε δαπανηρές επισκευές.

Δείτε τις περιοχές που ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ για Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων