ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Η Αποφράξεις Αθήνα είναι μια επιχείρηση καθαρισμού αποχέτευσης και απόφραξης και εξυπηρετεί το κέντρο της Αθήνας και όλες τις συνοικίες της από τη δεκαετία του 1970. Η ομάδα μας είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία για να χειριστεί όλα τα προβλήματα. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά – εάν χρειάζεστε απόφραξη ενός νεροχύτη κουζίνας, καλέστε την Αποφράξεις Αθηνών.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η ύπαρξη βουλωμένης αποχέτευσης ενός νεροχύτη κουζίνας μπορεί να αποτελέσει μια πολύ επιδεινούμενη και ενοχλητική δοκιμασία. Καλέστε την Αποφράξεις Αθήνα σήμερα για επαγγελματική εξυπηρέτηση που αποκαθιστά την άνεση της καθημερινότητάς σας. Οι νεροχύτες κουζίνας παρουσιάζουν τα συνηθέστερα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων. Με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα ή πιεστικό υδροβολής, θα απομακρύνουμε τα λίπη, τα υπολείμματα τροφών και οτιδήποτε άλλο φράζει την αποχέτευσή σας, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα χημικά, καθαριστικά προϊόντα απόφραξης. Στην Αποφράξεις Αθήνας μπορούμε να καθαρίσουμε το λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Καλέστε έναν επαγγελματία αποφράξεων αποχέτευσης. Αν δεν είστε σίγουροι για τη μέθοδο ξεβουλώματος καλύτερα να μην το δοκιμάσετε μόνοι σας. Η «Αποφράξεις Αθήνα» είναι στη διάθεση σας. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς του κλάδου, θα σας λύσουμε κάθε σας πρόβλημα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ για ομαλή λειτουργία της αποχέτευσής σας

Όταν η αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας προκαλεί προβλήματα και χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση στην Αθήνα ή τις γύρω περιοχές, επικοινωνήστε με τις «Αποφράξεις Αθήνας». Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεστε. Οι βουλωμένοι νεροχύτες κουζίνας είναι κάτι περισσότερο από μια ταλαιπωρία. Εκτός από τις δυσάρεστες συνθήκες που προκαλούνται από τους φραγμένους σωλήνες, η ακατάλληλη συντήρηση οδηγεί σε δαπανηρές επισκευές με την πάροδο του χρόνου. Εάν ο νεροχύτης της κουζίνας σας είναι φραγμένος, το νερό δεν έχει πού να πάει και πιθανότατα θα εξέλθει μέσα από τις υδραυλικές συσκευές σας. Όταν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας, δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα υδραυλικά στο σπίτι σας, μέχρι να αποκατασταθεί το βούλωμα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΡΓΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ – FAQ

Δυστυχώς, ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιών αγνοούν το γεγονός ότι οι αποχετεύσεις τους είναι βουλωμένοι ελπίζοντας ότι θα ξεμπλοκάρουν από μόνοι τους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Οι φραγμένες αποχετεύσεις συχνά χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να καταλήξετε να αντιμετωπίζετε μια αποχέτευση που είναι εντελώς μπλοκαρισμένη και το νερό να αναβλύζει πίσω στο σπίτι σας.

Οι περισσότεροι νεροχύτες αποστραγγίζουν αργά το νερό λόγω συσσώρευσης καθημερινών υλικών. Σε ένα μπάνιο, οι περισσότερες αποχετεύσεις νεροχύτη φράζουν από ένα συνδυασμό μαλλιών, σαπουνιού, οδοντόκρεμας και άλλων συντριμμιών. Ενώ στην κουζίνα, τα σωματίδια τροφίμων είναι η αιτία φραξίματος.

Ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρικής σόδας κάτω από την αποχέτευση, ακολουθούμενο από ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι. Τοποθετήστε ένα ελαστικό πώμα ή άλλο κάλυμμα οπής νεροχύτη πάνω από το άνοιγμα αποχέτευσης. Περιμένετε 15 λεπτά για να αφήσετε το ξύδι και τη σόδα ψησίματος να ξεμπλοκάρουν την αποχέτευση σας, στη συνέχεια, πάρτε το κάλυμμα αποχέτευσης και ρίξτε ζεστό νερό βρύσης κάτω από την αποχέτευση για να καθαρίσετε το φράξιμο. Εάν δεν λειτουργήσει αυτή η μέθοδος καλέστε έναν ειδικό για επαγγελματική απόφραξη νεροχύτη κουζίνας.

Τα μικρά φραξίματα μπορούν συχνά να εξαφανιστούν με μια βεντούζα. Μια απλή βεντούζα με επίπεδο στεφάνι, δημιουργεί μια σφραγίδα πάνω από την οπή νεροχύτη για να εφαρμόσει την πίεση που απαιτείται για την εκτροπή του φραξίματος.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων