ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Το να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις σας σε τακτική βάση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος εξασφάλισης της μακροζωίας τους. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αθήνας είναι έμπειροι, εξειδικευμένοι και θα δουλέψουν για να κρατήσουν τα αποχετευτικά σας δίκτυα στην Αθήνα, απαλλαγμένα από τα μπλοκαρίσματα και να λειτουργούν ομαλά. Ο σκοπός μιας υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης είναι η εξάλειψη του απορριμμάτων που ενδέχεται να έχουν συσσωρευθεί στο εσωτερικό των σωλήνων σας, με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσετε τα δίκτυα αποχέτευσης καθαρά για πολύ καιρό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με πιεστικό

Τα 2 βασικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των αποχετευτικών συστημάτων είναι τα πιεστικά μηχανήματα με υψηλή πίεση νερού και τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα. Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής χρησιμοποιούν νερό υψηλής πίεσης για να ξεβουλώσουν και να καθαρίσουν τους σωλήνες και τα φρεάτια της αποχέτευσης. Είναι πραγματικά αποτελεσματικά για τον καθαρισμό των σωλήνων από λίπη, τρίχες και άλλα αντικείμενα που “στέκονται” στο κάτω μέρος της αποχέτευσης.

Ο καθαρισμός με υδροβολή (ονομάζεται επίσης και εκτόξευση ύδατος) απομακρύνει απολύτως τα πάντα, ώστε να μην υπάρχει τίποτα που να συσσωρεύει τα υπολείμματα τροφίμων ή να προκαλέσει οσμές. Ο επαγγελματικός καθαρισμός με υδροβολή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων και να αποφύγετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αποχέτευσής σας.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό αποχετεύσεων αποτελεσματικά

Τα ισχυρά μηχανήματα υδροβολής της Αποφράξεις Αθήνας διαθέτουν ειδικούς πίδακες εκτόξευσης νερού με υψηλή πίεση. Αφού περάσει από ένα ειδικό σωλήνα, το νερό εξέρχεται από μοναδικά σχεδιασμένα ακροφύσια για να δημιουργήσει πίδακες νερού για να απομακρύνουν με ασφάλεια όλα τα υλικά και να τα ξεπλύνουν από τα κανάλια αποχέτευσης. Αυτά τα ακροφύσια μπορούν να κόψουν ακόμη και ρίζες δέντρων. Αν και σε υψηλή πίεση, οι πίδακες νερού δε θα βλάψουν τους σωλήνες της αποχέτευσης, έτσι ώστε ο καθαρισμός με υδροβολή να θεωρείται απολύτως ασφαλής. Σας διασφαλίζουμε ότι οι αποχετεύσεις σας θα διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι αν χρειαστείτε καθαρισμό για τις φραγμένες γραμμές της αποχέτευσής σας, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αθηνών σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν από τους ειδικούς μας.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΚΕΦΑΛΗ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Η προτιμώμενη μέθοδος καθαρισμού αποχέτευσης, ειδικά για μεγαλύτερες αποχετεύσεις, είναι η υδροβολή. Ένας πίδακας νερού υψηλής πίεσης σπάει και αφαιρεί τα φραξίματα ρίχνοντας νερό μέσα από τη γραμμή. Πέρα από το ότι διαλύονται οι συσσωρεύσεις σκουπιδιών σε όλο τον σωλήνα, ξεπλένονται λόγω της υψηλής πίεσης.

Υπάρχουν προφανείς στιγμές κατά τις οποίες μια γραμμή αποχέτευσης πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί. Μια περίπτωση, φυσικά, είναι όταν η γραμμή δεν μπορεί να καθαριστεί. Εάν υπάρχει βαριά και εκτεταμένη ριζική διείσδυση πρέπει να αντικατασταθεί. Η εκτεταμένη ανάπτυξη των ριζών είναι ενδεικτική για την κατστροφή ολόκληρης της γραμμής. Εάν ένας εξειδικευμένος τεχνικός αποχέτευσης πρέπει να περάσει πολλές ώρες για να καθαρίσει ένα φράξιμο, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη γραμμή αποχέτευσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια επιθεώρηση βιντεοκάμερας μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό του επόμενου κατάλληλου βήματος.

Η απόκριση της παρεχόμενης υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το μέγεθος της εταιρείας καθαρισμού αποχέτευσης, η περιοχή που εξυπηρετούν και η υποδομή τους, είναι μόνο μερικοί παράγοντες που καθορίζουν το χρόνο απόκρισης. Μια εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει ακριβή χρόνο απόκρισης μέσα σε μισή ώρα. Στην περιοχή της Αθήνας ανταποκρινόμαστε άμεσα μετά το τηλεφώνημά σας και σίγουρα σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ως καλό προληπτικό μέτρο θα πρέπει να καθαρίζετε τις γραμμές αποχέτευσης κάθε 12-20 μήνες. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πιο συχνά από αυτό, ίσως χρειαστεί να καλέσετε έναν ειδικό και να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση βίντεο των σωλήνων σας.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων