ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι μια εξαιρετική επιλογή για προληπτική συντήρηση. Χρησιμεύει ως μέθοδος για την ολική αποκατάσταση της ροής στις αποχετεύσεις σας. Επιπλέον, η Αποφράξεις Αθήνα χρησιμοποιεί το σύστημα υδροβολής για γραμμές εντός του σπιτιού, όπως νεροχύτη κουζίνας ή αποχέτευση ντους. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης με το σύστημα υδροβολής, εάν θέλετε να αποτρέψετε τυχόν εμπλοκές απορριμμάτων στο μέλλον. Καθώς το λίπος και άλλα υπολείμματα συσσωρεύονται στο εσωτερικό των σωλήνων σας, προσελκύουν πρόσθετα συντρίμμια και τελικά σχηματίζουν σημαντικό φράγμα. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης αναγκάζει τα θραύσματα και τα υπολείμματα να απομακρυνθούν από τους σωλήνες, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίζετε τυχόν φράγματα ανά πάσα στιγμή στο προσεχές μέλλον.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες για ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Στην εταιρία μας θα λάβετε επιλογές για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο προληπτικής συντήρησης, το οποίο να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι ο καθαρισμός του συστήματος αποχέτευσης. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών συντήρησης για σπίτια και επιχειρήσεις στην Αθήνα συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης των σωληνώσεων και των γραμμών αποχέτευσης με κάμερα. Το κύριο όφελος της μηνιαίας, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων είναι η αίσθηση της ασφάλειας ότι υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα για ξαφνικές εμπλοκές ή φράγματα που μπορούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σας. Αυτό βοηθά επίσης στην πρόληψη ζημιών ή δαπανηρών επισκευών στο μέλλον. Επιπλέον, ένα καλά συντηρημένο σύστημα αποχέτευσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στη λειτουργία του.

Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι σημαντικός

Σκεφτείτε τι πέφτει από την αποχέτευσή σας σε καθημερινή βάση. Όταν πλένετε πιάτα, διάφορα είδη λίπους και σωματίδια φαγητού ξεπλένονται στην αποχέτευση. Όταν κάνετε ντους, τα μαλλιά, το σαπούνι και η βρωμιά περνούν από το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας. Εάν δεν καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις του ντους και του νεροχύτη σας, όλη η συσσώρευση μπορεί να προκαλέσει βουλώματα στις γραμμές αποχέτευσης και τους σωλήνες του σπιτιού σας. Είναι σημαντικό να προγραμματίζετε τον καθαρισμό της αποχέτευσης τακτικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε μελλοντικά προβλήματα και ζημιές στο σπίτι σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με χρήση νερού υψηλής πίεσης

Η υδροβολή είναι μια διαδικασία προληπτικής συντήρησης της Αποφραξεις Αθηνα, που πρέπει να χρησιμοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία υψηλής τεχνολογίας ενσωματώνει τη χρήση νερού υψηλής πίεσης που ψεκάζεται στις σωληνώσεις μέσω ενός σημείου πρόσβασης. Η πίεση του νερού κυριολεκτικά απομακρύνει όλες τις συσσωρεύσεις, τα μπλοκαρίσματα και τις ακαθαρσίες μέσα στον αγωγό της αποχέτευσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο ένας εξειδικευμένος, έμπειρος και εκπαιδευμένος τεχνικός θα πρέπει να χειρίζεται ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Η λανθασμένη ποσότητα της πίεσης του νερού μπορεί είτε να καταστρέψει τις σωληνώσεις, είτε να καταστεί αναποτελεσματική.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΚΕΦΑΛΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ – FAQ

Το να διατηρείτε τις αποχετεύσεις του σπιτιού σας καθαρές είναι ένα σημαντικό μέρος των καθηκόντων συντήρησης του σπιτιού. Το να αποφασίσετε πόσο συχνά θα πρέπει να καθαρίζονται οι αποχετεύσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος του νοικοκυριού σας, το πόσο χρησιμοποιείτε τις αποχετεύσεις σας και πολλά άλλα. Τηλεφωνήστε μας ελεύθερα στο 210 70 18 135 για πληροφορίες και συμβουλές.

  • Προσέχετε τι ρίχνετε στο νεροχύτη, την τουαλέτα και την αποχέτευση του ντους.
  • Χρησιμοποιείστε μια σχάρα αποστράγγισης ή σήτα.
  • Κοιτάξτε τα πώματα αποστράγγισης στο νεροχύτη σας κάθε λίγες εβδομάδες για τυχόν τρίχες, συσσώρευση σαπουνιού ή άλλα σωματίδια που έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται
  • Αποφύγετε να βάζετε χημικά καθαριστικά στην αποχέτευση καθώς μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με τους σωλήνες σας αλλά και την υγεία σας.
  • Ρίξτε ζεστό νερό στις αποχετεύσεις του μπάνιου σας κάθε εβδομάδα για να καθαρίσετε τυχόν συσσώρευση.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αποχετευτικό δίκτυο Αθηνών είναι επιβαρυμένο λόγω της μεγάλης δόμησης αλλά και του επικλινούς εδάφους. Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους δήμους της Αθήνας. Όπως ενημερώνει η ΕΥΔΑΠ «η συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης  αποσκοπεί στην καλή και ασφαλή του λειτουργία».

Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν η συντήρηση αποχέτευσης πραγματοποιείται με δυσκολία λόγω κάποιου εμποδίου. Με τη διάγνωση του προβλήματος θα εντοπισθεί εύκολα οποιοδήποτε εμπόδιο και θα αποφραχθεί ώστε να ομαλοποιηθεί η διαδικασία του καθαρισμού της αποχέτευσης.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων