Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνας 210 70 18 135

Αποφράξεις Αθήνας. Η Αποφράξεις Αθήνα ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια και έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και την καλύτερη επαγγελματική φήμη σε όλη την Αθήνα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Προσφέρουμε μια άκρως επαγγελματική υποστήριξη και εξοικονομείτε έτσι χρόνο και χρήμα, χωρίς να χάσετε στιγμή από την πολύτιμη καθημερινότητα σας. Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας σε οικίες, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα και οπουδήποτε αλλού.

αποφραξη κουζινας απο Αποφράξεις Αθήνας
αποφραξη κουζινας απο Αποφράξεις Αθήνας

Κάθε ένα από τα φορτηγά της Αποφράξεις Αθήνα είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επιλύσουν ότι και αν έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας, χωρίς καμία ενόχληση. Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην επίτευξη των υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας.

Για δύσκολες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τις κάμερες υψηλής ανάλυσης όπου εντοπίζουμε την ακριβή θέση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας σύστημα και το αντιμετωπίζουμε χωρίς να μπείτε σε περαιτέρω χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες εργασίες. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο εσωτερικό των σωληνώσεων και καθορίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που σας απασχολεί. Με αυτόν τον τρόπο το διορθώνουμε χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να πληρώσετε παραπάνω χρήματα.

Απόφραξη φρεατίου από την Αποφράξεις Αθήνας
Απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα

Προληπτική, τακτική συντήρηση από την Αποφράξεις Αθήνας

Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και προγράμματα τακτικών συντηρήσεων έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Δυστυχώς ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να συμβεί την πιο ακατάλληλη στιγμή και ώρα και να σας κάνει να νιώσετε τρομερά άβολα. Εκτός από την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, μπορείτε να βασιστείτε στην ακεραιότητα της ομάδας μας. Εκτός από την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών της Αποφράξεις Αθήνας, μπορείτε να βασιστείτε στην ακεραιότητα της ομάδας μας.

 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων και εργοστασίων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στην Αθήνα
 • Αποφράξεις εστιατορίων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις επιχειρήσεων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις γραφείων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις εμπορικών χώρων και καταστημάτων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις ξενοδοχείων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις στρατοπέδων στην Αθήνα
 • Αποφράξεις δημόσιων οργανισμών στην Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνας – άμεσα δίπλα σας

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - Αποφράξεις Αθήνας
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όλα αυτά τα χρόνια καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε την ενόχληση και το άγχος που προκαλεί μια έκτακτη κατάσταση στην αποχέτευσή σας. Από την ίδρυση της επιχείρησής μας τη δεκαετία του 1970, αντιμετωπίζουμε με ικανότητα και αποτελεσματικότητα το κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Αθήνας και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

Υποφέρετε από λιμνάζοντα νερά μέσα στο μπάνιο; Τότε τρίχες, σαπούνια και πουριά μπλοκάρουν και φράζουν τους σωλήνες σας. Ή μήπως έχετε θέματα με την αποχέτευση της κουζίνας; σαπούνια, λίπη, γράσο και τρόφιμα ομοίως καταλήγουν στην αποχέτευση και τα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων της κουζίνας με αποτέλεσμα να τα βουλώνουν.

Καλέστε σήμερα κιόλας μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων να λύσει κάθε πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης που σας απασχολεί. Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Αθήνας θα έρθουν στο χώρο σας μέσα σε 15 λεπτά.

Διαθέτοντας εμπειρία και αξιοπιστία αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τα φρεάτια, τα σιφόνια και τις υδρορροές σας και να σας απαλλάξουν από κάθε πρόβλημα οριστικά. Η εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς φρεατίων, αποχετεύσεων, υδρορροών και κάθετων στηλών κτιρίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό
 • Διάγνωση βλαβών αποχετευτικών δικτύων με κάμερα
 • Μηνιαίες και τρίμηνες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες καθαρισμού φρεατίων, αποφράξεων αποχετεύσεων και των λοιπών εργασιών στην Αθήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ