ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας στην Αθήνα; Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά θέματα που είναι οι αιτίες. Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης από την «Αποφράξεις Αθήνα» θα είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόβλημα και ο καλύτερος τρόπος για να το λύσουμε. Το σύστημα υδροβολής ξεβουλώνει με επιτυχία όλες τις αποχετεύσεις ανεξαρτήτου διαμέτρου σωλήνα σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Σημάδια για ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ αν παρουσιάζονται προβλήματα λειτουργίας στην αποχέτευσή σας. Συνήθως υπάρχουν κάποιες χειροπιαστές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι πιο βασικές από αυτές είναι οι δυσάρεστες οσμές που βγαίνουν από τα φρεάτια και τα σιφόνια, η κακή αποστράγγιση του νερού μέσα στα είδη υγιεινής, οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται μέσα στους τοίχους κάθε φορά που ανοίγετε μια βρύση. Επίσης, βασική ένδειξη είναι η ύπαρξη υγρασίας που μπορεί να υποδεικνύει ότι σε κάποιο σημείο υπάρχει διαρροή. Για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την αποχέτευση, σας προσφέρουμε μη παρεμβατικές & αθόρυβες υπηρεσίες. Υπηρεσίες που θα λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη 1η κιόλας επίσκεψη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ για ασφάλεια προς το περιβάλλον

Οι βουλωμένες σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις με αργή αποστράγγιση είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, καθώς είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να εκτοξεύουν σχεδόν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη τη διάμετρο του αγωγού. Για τους πελάτες μας διενεργούμε απόφραξη αποχέτευσης με εκτόξευση νερού με υψηλή πίεση η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να σπάσουν τα ιζήματα αποβλήτων και να απομακρυνθούν από τις σωληνώσεις σας. Επίσης, η μέθοδος αυτή δεν προκαλεί φθορές ή ζημιές στις σωληνώσεις και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιείται μόνο νερό.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Η υδροβολή μπορεί να διαλύσει τα πάντα, από τη λάσπη και τα συντρίμμια μέχρι τις ρίζες των δέντρων και των φυτών που έχουν εισχωρήσει στις γραμμές αποχέτευσης. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την επαγγελματική χρήση των πιεστικών μηχανημάτων για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Καλέστε μας για να κανονίσετε ένα πρόγραμμα υπηρεσίας απόφραξης αποχέτευσης και τακτικού καθαρισμού με υδροβολή βασισμένο στις ανάγκες σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ – FAQ

Κατά γενικό κανόνα, ο τεχνικός θα πιέσει το νερό μέχρι 3.000 psi, ή περισσότερο (εάν είναι απαραίτητο), το οποίο θα παραδώσει έως και 20 γαλόνια νερού ανά λεπτό. Το πιεστικό μηχάνημα χρησιμοποιεί τη φυσική βαρύτητα των περισσότερων οικιακών υδραυλικών συστημάτων για να βγάλει τα λύματα από το σπίτι.

Σε γενικές γραμμές, ναι, είναι ασφαλές για σωλήνες. Η μόνη φορά που μπορεί να υπάρχει πρόβλημα είναι όταν οι σωλήνες είναι παλαιότεροι ή έχουν ήδη υποστεί ζημιά. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η υδροβολή δεν θα είναι πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσετε έναν έμπειρο, εξειδικευμένο τεχνικό για να γίνει η δουλειά σωστά.

Μόλις εντοπιστούν οι ρίζες μέσω κάμερας, ο τεχνικός εισάγει έναν ακροφύσιο πίδακα υψηλής πίεσης νερού μέσα στον σωλήνα. Μόλις τοποθετηθεί, μέσω της υδροβολής αφαιρούνται οι ρίζες. Οι κεφαλές υδροβολής είναι ευέλικτες και μπορούν να κινηθούν μέσα στους σωλήνες.

Το εσωτερικό των σωλήνων συχνά γεμίζει με συντρίμμια, γράσο και συσσώρευση ορυκτών, γεγονός που προκαλεί φράξιμο και αργή αποστράγγιση. Όταν αυτό το ζήτημα κλιμακωθεί, μπορεί να οδηγήσει σε υπερχειλίσεις της αποχέτευσης. Άρα ναι, υπάρχουν καταστάσεις που η υδροβολή είναι μονόδρομος.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων