Αποφράξεις Παγκράτι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης της εταιρίας μας στο Παγκράτι είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την μακροζωία των αποχετευτικών δικτύων σας. Η ομάδα των τεχνικών μας στην Αποφράξεις Παγκράτι παρέχει στους πελάτες της άριστη εξυπηρέτηση από τη δεκαετία του 1970, καθώς με ακριβώς ότι χρειάζεται για να διασφαλίσει την ασφάλεια, την άνεση και την ευκολία μέσα στο σπίτι σας ή την επαγγελματική σας στέγη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης αιφνιδιαστικά άμεσα και οριστικά.

 • Βουλωμένο νιπτήρα, μπανιέρα, νεροχύτη ή λεκάνη
 • Βουλωμένο φρεάτιο, υδρορροή ή αποχέτευση
 • Βουλωμένες κάθετες στήλες τουαλετών ή κουζινών
 • Διάγνωση και καταγραφή βλαβών με χρήση κάμερας
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Τακτικές συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ

ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Αποφράξεις με πιεστικό μηχάνημα – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Η εταιρία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Με τη βοήθεια της υψηλής πίεσης του νερού καθαρίζει πλήρως η διάμετρος του σωλήνα της αποχέτευσης. Απομακρύνονται όλες οι συσσωρευμένες μάζες που εμποδίζουν τη φυσιολογική ροή του νερού. Έτσι το σύστημα της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας παραμένει καθαρό για πολύ καιρό. Όλη αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και ασφάλεια από πλήρως εξειδικευμένους τεχνικούς. Κάθε μας εργασία συνοδεύεται από εγγύηση αποτελεσματικότητας και πραγματοποιείται μέσα στα χρονικά πλαίσια που θα μας υποδείξετε.

Εάν τα δίκτυα της αποχέτευσης σας δείχνουν σημάδια μπλοκαρίσματος, τότε επικοινωνήστε με την εταιρία μας το συντομότερο δυνατό. Όσο καθυστερείτε μια απόφραξη, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος ζημιών και η κατάσταση για εσάς ακόμη πιο δύσκολη, οπότε είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα έγκαιρα. Γι’ αυτό το λόγο, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε καθημερινά στις αποχετεύσεις σας, είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την ακριβή ώρα που σας βολεύει.

Επαγγελματική απόφραξη – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Διαθέτουμε ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, που αφαιρούν αποτελεσματικά ρίζες δέντρων που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αγωγών καθώς και μηχανήματα με υψηλή πίεση νερού που αφαιρούν από τις υδρορροές υλικά που έχουν συσσωρευθεί και έχουν δημιουργήσει βουλώματα, με ευκολία και χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Στις περισσότερες περιπτώσεις βουλωμένων υδρορροών το πρόβλημα είναι απλό και λύνεται με μία απλή απόφραξη. Όταν όμως οφείλεται σε ρίζες δέντρων μπορεί να προκληθεί φθορά στους αγωγούς, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ο έμπειρος τεχνικός μας θα κάνει μια εκτίμηση της ζημιάς με ακρίβεια και θα σας ενημερώσει για τον καλύτερο και πιο συμφέρον τρόπο αντιμετώπισής της.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΙΖΩΝ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Οικιακούς

 • Αποφράξεις πολυκατοικιών στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις χώρων στάθμευσης στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις σπιτιών στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις υπόγειων και ημιυπόγειων χώρων στο Παγκράτι

Επαγγελματικούς

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις εστιατορίων στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις επιχειρήσεων στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις γραφείων στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις εμπορικών χώρων και καταστημάτων στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις ξενοδοχείων στο Παγκράτι
 • Αποφράξεις δημόσιων οργανισμών στο Παγκράτι

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Είναι πιθανό να υπάρχουν υλικά από τρόφιμα, τρίχες, λίπη ή απόβλητα συσσωρεύονται γύρω από τς σωληνώσεις σας. Αφήνοντας αυτά τα προβλήματα άλυτα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας, συμπεριλαμβανομένων των πλημμυρών αλλά και της αντίστροφης ροής του νερού. Η εταιρία μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, εορτών και αργιών και είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα σας, στον τόπο και την ακριβή ώρα που θα μας υποδείξετε, χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρίες και προβλήματα για εσάς.

Μπορεί να πιστεύετε ότι μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας μια βουλωμένη μπανιέρα, ένα βουλωμένο νιπτήρα ή μια βουλωμένη λεκάνη… Ωστόσο, όποια μέθοδο και να χρησιμοποιήσετε από την απλή βεντούζα μέχρι τη γνωστή ατσαλίνα ή κάποιο κοινό χημικό καθαριστικό, σκεφτείτε ότι αυτές οι λύσεις μπορεί να σας βοηθήσουν προσωρινά. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαλείψουν το πρόβλημα αλλά πολλές πιθανότητες να παραμείνει, να επιδεινωθεί ή να γίνει μεγαλύτερο. Γιατί λοιπόν να παιδεύεστε άδικα; Φωνάξτε τους ειδικούς για την απόφραξη των σωλήνων σας σήμερα κιόλας!

Καλέστε μας τώρα στο 210-70.18.135, ώστε να σας παρέχουμε άμεσες και οριστικές λύσεις, τη στιγμή που εσείς θέλετε, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και σας απαλλάσσουμε από τους μπελάδες και προλαμβάνουμε μεγαλύτερες και πιο δαπανηρές ζημίες, με εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε σας πρόβλημα. Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμοι, όλο το χρόνο και Κυριακές και αργίες.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΜΕΣΑ 24/365

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ