Αποφράξεις Ζωγράφου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Με 40 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο των αποφράξεων, των αποχετεύσεων και των αντλήσεων υδάτων, η εταιρία μας είναι η πιο εγγυημένη λύση για προβλήματα που αφορούν φραγμένους σωλήνες, υπερχειλίσεις υδάτων κ.α. Καλέστε μας τώρα και οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας τμήματος θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν το μέγεθος του προβλήματός σας και να βρουν για εσάς την καλύτερη λύση, την κατάλληλη χρονική στιγμή, στο χαμηλότερο κόστος, με το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Είτε χρειαστείτε τεχνικό για να ξεμπλοκάρει ένα βουλωμένο σωλήνα ή την αποχέτευση των ομβρίων υδάτων, είτε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στις αποχετεύσεις σας, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Έκτακτες περιπτώσεις – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μια ξαφνική νεροποντή μπορεί να προκαλέσει χιλιάδες προβλήματα σε μια περιοχή. Το πιο συνηθισμένο φαινόμενο είναι πλημμυρισμένα φρεάτια και δρόμοι. Έτσι δημιουργείται ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο και δύσκολη μετακίνηση. Ειδικότερα για τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους ανθρώπους όπως και για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι κίνδυνοι ατυχημάτων είναι πολύ πιθανοί όταν επικρατεί μια τέτοια κατάσταση. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να προνοήσουμε ώστε να προλάβουμε και να αποφύγουμε τα χειρότερα. Φωνάζουμε σήμερα κιόλας την πιο έμπειρη στα αποχετευτικά συστήματα εταιρεία. Της αναθέτουμε μια πρώτη επιθεώρηση των αποχετευτικών μας δικτύων με κάμερα και αν χρειαστεί αναλαμβάνει και την απόφραξη τους.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης αιφνιδιαστικά άμεσα και οριστικά.

 • Βουλωμένο νιπτήρα, μπανιέρα, νεροχύτη ή λεκάνη
 • Βουλωμένο φρεάτιο, υδρορροή ή αποχέτευση
 • Βουλωμένες κάθετες στήλες τουαλετών ή κουζινών
 • Διάγνωση και καταγραφή βλαβών με χρήση κάμερας
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Τακτικές συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες στο χώρο των αποφράξεων. Η επιλογή είναι δική μας και θα πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν όχι μόνο το κόστος αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Έχοντας στην κατοχή της εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα μεγάλο στόλο από εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα οχήματα, αναλαμβάνει την απόφραξη και τον καθαρισμό:

 • Φρεατίων, υδρορροών, αποχετεύσεων, τουαλετών και κουζινών
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε πλημμυρισμένο χώρο
 • Μηνιαίες, τρίμηνες και εξάμηνες συντηρήσεις αγωγών και δικτύων
 • Επιθεωρήσεις αποχετεύσεων με κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Οικιακούς

 • Αποφράξεις πολυκατοικιών στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις χώρων στάθμευσης στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις σπιτιών στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις υπόγειων και ημιυπόγειων χώρων στου Ζωγράφου

Επαγγελματικούς

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις εστιατορίων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις επιχειρήσεων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις γραφείων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις εμπορικών χώρων και καταστημάτων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις ξενοδοχείων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις δημόσιων οργανισμών στου Ζωγράφου

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους της εταιρίας μας για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα αποχέτευσης σας θα λειτουργεί άψογα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού στα δίκτυα της αποχέτευσης σας είναι ο πιο αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος καθαρισμού των σωλήνων. Είτε είστε διαχειριστής πολυκατοικίας, ιδιοκτήτης ή ένοικος κατοικίας, επαγγελματίας ή υπεύθυνος επιχείρησης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, Κυριακές, εορτές και αργίες και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με τον οικονομικότερο τρόπο.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Γιατί είναι σημαντικό να καλέσετε επαγγελματίες – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μπορεί να πιστεύετε ότι μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας μια βουλωμένη μπανιέρα, ένα βουλωμένο νιπτήρα ή μια βουλωμένη λεκάνη. Ωστόσο, όποια μέθοδο και να χρησιμοποιήσετε από την απλή βεντούζα μέχρι τη γνωστή ατσαλίνα ή κάποιο κοινό χημικό καθαριστικό, σκεφτείτε ότι αυτές οι λύσεις μπορεί να σας βοηθήσουν προσωρινά. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαλείψουν το πρόβλημα αλλά πολλές πιθανότητες να παραμείνει, να επιδεινωθεί ή να γίνει μεγαλύτερο. Γιατί λοιπόν να παιδεύεστε άδικα; Φωνάξτε τους ειδικούς για την απόφραξη των σωλήνων σας σήμερα κιόλας! Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες καθαρισμού φρεατίων, αποφράξεων αποχετεύσεων και των λοιπών εργασιών στου Ζωγράφου.

Για γρήγορη εξυπηρέτηση για την απόφραξη των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, μπορείτε να υπολογίζετε στους ειδικούς της εταιρίας μας. Από τη στιγμή που έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, το πρόβλημα γίνεται δικό μας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την εμπειρία, τη γνώση και τον εξοπλισμό, για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε έχει συμβεί. Επίσης η εταιρία μας είναι εδώ για να μεριμνήσει πριν συμβεί η ζημιά, με τακτικές και προληπτικές συντηρήσεις και επαγγελματικούς καθαρισμούς στα φρεάτια και τις υδρορροές του δικτύου σας.

Καλέστε μας τώρα στο 210-70.18.135, ώστε να σας παρέχουμε άμεσες και οριστικές λύσεις, τη στιγμή που εσείς θέλετε, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και σας απαλλάσσουμε από τους μπελάδες και προλαμβάνουμε μεγαλύτερες και πιο δαπανηρές ζημίες, με εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε σας πρόβλημα. Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμοι, όλο το χρόνο και Κυριακές και αργίες.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΜΕΣΑ 24/365

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ