ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ. Όταν ένα σιφώνι στο μπάνιο σας είναι βουλωμένο, η πρώτη ενστικτώδης αντίδρασή σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά επικίνδυνη επιλογή, καθώς το δραστικό συστατικό σε πολλά καθαριστικά απόφραξης είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τους σωλήνες σας. Με την πάροδο του χρόνου, με την επανειλημμένη χρήση, τα χημικά καθαριστικά μπορούν να αποδυναμώσουν και να διαβρώσουν τους σωλήνες σας, δημιουργώντας ευάλωτα σημεία και αυξάνοντας τις πιθανότητες ρωγμής του σωλήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΣΙΦΩΝΙΟΥ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα

Εάν έχετε φραγμένο σιφώνι μπάνιου που δεν μπορεί να ξεβουλώσει με ένα έμβολο, τότε ο τεχνικός μας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα για να το αποφράξει. Τις περισσότερες φορές, η χρήση ενός περιστροφικού μηχανήματος θα αποκαταστήσει το πρόβλημα με ευκολία. Εάν το ηλεκτροκίνητο αποφρακτικό μηχάνημα δεν μπορεί να το διορθώσει, τότε έχουμε μία ποικιλία από άλλα εργαλεία για να βρούμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το πρόβλημα, μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη ροή του νερού σας ξανά. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αθήνα έχουν την εμπειρία, τις γνώσεις και την τεχνολογία για να διορθώσουν όλα τα προβλήματα αποχέτευσης σε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.

Επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Το τμήμα εξυπηρέτησης της Αποφράξεις Αθήνα διαθέτει τον εξοπλισμό για να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία, μεγάλη ή μικρή. Από τη δεκαετία του 1970, εξυπηρετούμε την Αθήνα και τις γύρω περιοχές, για όλες τις ανάγκες σας στα αποχετευτικά συστήματα. Καλέστε μας ανά πάσα στιγμή για τις ανάγκες των αποχετευτικών σας δικτύων αλλά και για καθαρισμό ή συντήρηση αποχέτευσης. Οι τεχνικοί μας βρίσκονται σε ετοιμότητα και είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας απαλλάξουν από το πρόβλημα όλο το 24ωρο. Ένα νιπτήρας γεμάτος με νερό που δε φεύγει, μια τουαλέτα που δεν ξεπλένει καλά ή μια μπανιέρα / ντουζιέρα που δεν αποστραγγίζεται σωστά, μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ χειρότερα προβλήματα από μια απλή ενόχληση. Και όλα αυτά μπορεί να οφείλονται σε ένα βουλωμένο σιφώνι μπάνιου.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΣΙΦΩΝΙ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ – FAQ

Χρησιμοποιήστε ένα έμβολο για να χαλαρώσετε τα φράγματα που βρίσκονται σε βάθος. Ρίξτε μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι στην αποχέτευση. Μετά από 10 λεπτά, ξεπλύνετε την αποχέτευση με ζεστό νερό. Εάν η αποχέτευση εξακολουθεί να είναι βουλωμένη, χρησιμοποιήστε ένα φίδι υδραυλικού (ατσαλίνα) για να ξεμπλοκάρετε και να αφαιρέσετε τα επίμονα βουλώματα. Μόλις η αποχέτευση ρέει ξανά ελεύθερα, αντικαταστήστε το κάλυμμα

Η κύρια λειτουργία του δαπέδου του σιφωνιού είναι να απομακρύνει το νερό που πέφτει στο πάτωμα. Το σιφώνι εκτός από την προφανή λειτουργία του χρησιμεύει και στην αποφυγή της δυσοσμίας του αποχετευτικού συστήματος. Το σιφώνι δαπέδου του μπάνιου συνδέει τους τρεις σωλήνες, οι οποίοι ανήκουν στη ντουζιέρα/μπανιέρα, τον νεροχύτη και το πλυντήριο. Από εκείνο το σημείο και μετά το νερό από τις τρεις πηγές που αναφέραμε περνάει από το σιφώνι και οδηγείται στον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό.

Στο μπάνιο, έχετε δύο βρύσες, μια στον νεροχύτη σας και μια άλλη στην μπανιέρα σας. Οι πιο συχνές αιτίες είναι τα μαλλιά και το οδοντικό νήμα. Πολλοί άνθρωποι βουρτσίζουν τα μαλλιά τους στο νεροχύτη, κάτι που είναι λάθος. Τα μαλλιά, μαζί με το αφρό σαπουνιού επιδεινώνουν το πρόβλημα.

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 70 18 135, αναφέρετε το πρόβλημά σας και θεωρείστε ότι το βουλωμένο σιφώνι σας ξεβούλωσε.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων