ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε άμεσα μαζί σας με τους τεχνικούς μας που έχουν την εμπειρία να κάνουν τη δουλειά σωστά από την πρώτη επίσκεψη. Φυσικά, καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές μπορεί να έχετε ξεχάσει να καθαρίσετε πρόσφατα τις αποχετεύσεις σας. Αν αυτό προκαλέσει κάποιο πρόβλημα για εσάς, εμείς θα το καλύψουμε και θα διασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας θα είναι ξανά σε άριστη λειτουργία σε χρόνο μηδέν.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Διάφορα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να συσσωρευτούν στις αποχετεύσεις με την πάροδο του χρόνου: μαλλιά, λίπη, σαπούνια και άλλα αντικείμενα. Είτε έχετε βουλωμένη μπανιέρα, είτε το νερό αποστραγγίζεται αργά, καλέστε την Αποφράξεις Αθήνας. Για μερικές πιο εύκολες περιπτώσεις, πολλές φορές νομίζετε ότι μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας την αποχέτευση, χρησιμοποιώντας ένα υγρό καθαρισμού απόφραξης. Αλλά όταν έχετε σκληρότερα βουλώματα, που δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας, είναι καλύτερο να καλέσετε την ομάδα επαγγελματιών της Αποφρακτικής Αθηνών για να πετύχετε τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τρόποι για να αποφύγετε μια ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Υπάρχουν ορισμένοι αποτελεσματικοί τρόποι για την αποτροπή της εμφάνισης εμπλοκών στην μπανιέρα σας. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τα μαλλιά σας να πέφτουν μέσα στην αποχέτευση κατά τη διάρκεια ενός ντους. Το πλύσιμο των κατοικίδιων ζώων σας να γίνεται όποτε είναι δυνατόν έξω από την μπανιέρα. Καθαρίστε τακτικά την μπανιέρα σας, αφαιρώντας τις τρίχες και ξεπλένοντας τα υπολείμματα από σαπούνια κλπ. Κάθε είδος αποχέτευσης έχει τα δικά του προβλήματα που το συνοδεύουν. Για παράδειγμα, οι αποχετεύσεις στις μπανιέρες είναι συχνά φραγμένες από μαλλιά, υπολείμματα σαπουνιών και άλλες χημικές ουσίες που απορρίπτονται τακτικά στην μπανιέρα. Μια υπηρεσία απόφραξης μπανιέρας από την Αποφράξεις Αθήνας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μία μπανιέρα, που φράζει επαναλαμβανόμενα, σε άριστη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για το πώς να αποτρέψετε τα μπλοκαρίσματα στο μέλλον.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα για αποφράξεις σε όλη την Αθήνα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες εργασίες απόφραξης μπανιέρας όλα αυτά τα χρόνια στην Αθήνα, γεγονός που διασφαλίζει ότι γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνουμε και πώς να πετύχουμε τη δουλειά με τον σωστό τρόπο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ – FAQ

Αν προσπαθήσετε να καθαρίσετε την φραγμένη μπανιέρα μόνοι σας χωρίς επιτυχία, ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν ειδικό. Αυτός μπορεί να διαγνώσει την ακριβή αιτία και να εκτελέσει αποτελεσματικά την απόφραξη.

Τα μαλλιά και το σαπούνι ή ο αφρός ξυρίσματος μπορούν να συνδυαστούν και να στερεοποιηθούν σε μια αποχέτευση και αντικείμενα όπως καπάκια μπουκαλιών, καπάκια ξυραφιών ή ακόμη και μικρά παιχνίδια μπορούν να μπλοκάρουν την αποχέτευση.

Οι βεντούζες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε μια αποχέτευση ή να ξεμπλοκάρετε μια τουαλέτα όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι σχηματίζεται μία καλή μόνωση γύρω από την τρύπα αποστράγγισης και βυθίζεται αργά και μεθοδικά. Βυθίζοντας πολύ γρήγορα ή με υπερβολική δύναμη μπορεί να αποτρέψει τη καλή μόνωση και να μην υπάρχει κενό αέρος για προκληθεί η ανάλογη πίεση, καθιστώντας τις προσπάθειές σας σχετικά αναποτελεσματικές.

Μια βεντούζα με κλιμακωτό σχεδιασμό παράγει ισχυρή αναρρόφηση για να απομακρύνει τα αντικείμενα που μπλοκάρουν την αποχέτευση. Σε γενικές γραμμές, οι βαθμίδες θα χωρέσουν σχεδόν σε οποιαδήποτε τουαλέτα, νεροχύτη κουζίνας ή μπανιέρα.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων