ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Προσφέρουμε υπηρεσίες για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, απεντομώσεις, μυοκτονίες και μικροβιοκτονίες. Η ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα έντομα, τα τρωκτικά, τα παράσιτα και όλοι οι βλαβεροί οργανισμοί στις εγκαταστάσεις σας, είναι μεγάλη. Πρέπει να διασφαλιστεί όχι μόνο η σωστή λειτουργία κάθε χώρου αλλά και η υγεία και ασφάλειά σας. Τα περισσότερα έντομα και παράσιτα είναι πολύ επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Τα κουνούπια είναι φορείς ασθενειών όπως η ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός, οι μύγες και οι κατσαρίδες είναι πολλές φορές υπεύθυνες για γαστρεντερίτιδες και δηλητηριάσεις και τα τρωκτικά για τη λεπτοσπείρωση. Επίσης, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση στον πληθυσμό των ψύλλων και των κοριών οι οποίοι ευθύνονται για πολλά δερματικά προβλήματα. Για την εξάλειψη των εντόμων και των παρασίτων που δημιουργούν προβλήματα, η ιδανική λύση είναι η απολύμανση. Είναι μια μέθοδος που θα σας απαλλάξει από την παρουσία τους προκειμένου να είστε πάντοτε ήρεμοι.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι λίγοι εκείνοι οι άνθρωποι που πανικοβάλλονται από την παρουσία μιας κατσαρίδας ή ενός ποντικιού στο σπίτι τους ή στο χώρο που εργάζονται. Είμαστε εδώ, πάντα διαθέσιμοι να δώσουμε τέλος σε τέτοιου είδους προβλήματα. Διαθέτουμε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, σε πολύ προσιτό κόστος για την εξάλειψη όλων των παρασίτων. Πάντα με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων. Όλοι μας οι τεχνικοί έχουν μεγάλη εμπειρία και είναι συνεχώς πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Θα εξοντώσουν κάθε έντομο και παράσιτο μαζί με τις φωλιές τους. Η απολύμανση θα σας προφυλάξει από ασθένειες και τον κίνδυνο να υποστούν ζημιές σε περιουσίες με αποτέλεσμα τις οικονομικές απώλειες ενώ θα προστατέψει επίσης, τρόφιμα, σοδειές και καλλιέργειες. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε σπίτια, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, καταστήματα, σε κάθε κτίριο.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες είναι από εκείνα τα παράσιτα που ταξιδεύουν και αναπαράγονται πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι τις σιχαίνονται ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που τις φοβούνται. Και πολύ καλά κάνουν. Τα συγκεκριμένα παράσιτα, είναι φορείς πολλών παθογόνων οργανισμών, πράγμα που σημαίνει ότι μεταδίδουν λοιμώξεις και αλλεργίες. Από τις πιο γνωστές ασθένειες είναι η σαλμονέλα και η γαστρεντερίτιδα. Όταν δούμε να κυκλοφορεί μια κατσαρίδα στο χώρο, τις περισσότερες φορές υπάρχουν και άλλες. Μπορούν να φωλιάσουν σε κάθε χώρο και σε κάθε σημείο. Το μόνο που χρειάζονται είναι η ζέστη. Επίσης, είναι νυχτόβιες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τις δούμε να κυκλοφορούν και τη μέρα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα το λόγο που τις έχετε συναντήσει συχνά κοντά σε οικιακές συσκευές. Σκεφτείτε πόσο άσχημο είναι αλήθεια όταν εγκαθίστανται σε κάποιο εστιατόριο και πως μπορεί αυτό να αποβεί μοιραίο για την καλή φήμη της επιχείρησης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μικρή ή μεγάλη κατσαρίδα, μην σας πιάνει πανικός. Μην καταφεύγετε για κανένα λόγο σε πρόχειρες ερασιτεχνικές λύσεις όπως τα εντομοκτόνα που θα βρείτε στο εμπόριο. Μπορεί να προβάλλονται ως αποτελεσματικά και άοσμα όμως είναι επικίνδυνα για την υγεία και δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέστε μας. Εξυπηρετούμε οποιοδήποτε χώρο και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η απολύμανση για κατσαρίδες αλλά πρέπει να εξοντωθούν και τα αυγά αυτών. Με υποκαπνιστικά σκευάσματα σε βόθρους και φρεάτια και τοποθετήσεις ειδικού τζελ σε όλους τους άλλους χώρους, η απολύμανση για κατσαρίδες θα αφανίσει τον πληθυσμό τους, όσο μεγάλος και αν είναι. Καλέστε μας σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας λύσουμε κάθε απορία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια μαζί με τις μέλισσες και τις σφήκες, ανήκουν στην οικογένεια των εντόμων «Μυρμηγκίδες». Μπορούμε όλοι να τα διακρίνουμε με ευκολία αφού έχουν χαρακτηριστική μορφή. Είναι έντομα πολύ κοινωνικά και προτιμούν ιδιαίτερα τα τροπικά κλίματα. Εκεί συνηθίζουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους. Η αντίφαση είναι ότι ενώ είναι ακίνδυνα και συμπαθητικά λόγω της εργατικότητάς τους σε όλους μας, όταν εισβάλλουν στο σπίτι μας ή το κατάστημά μας, γίνονται πολύ ενοχλητικά. Περιφέρονται προκειμένου να βρουν τροφή, στα ντουλάπια, τα συρτάρια, τα βάζα, τα πιάτα, οπουδήποτε. Εν τω μεταξύ, συνηθίζουν να φτιάχνουν αποικίες που αποτελούνται από χιλιάδες μυρμήγκια. Μέσα στην αποικία τους, έχουν τη βασίλισσα η οποία ηγείται όλων οπότε και την φυλάνε σε σημεία δυσδιάκριτα. Οι υπόλοιποι άποικοι είναι τα ενήλικα δηλαδή τα αρσενικά και τα θηλυκά, οι νύμφες και οι προνύμφες. Τα μυρμήγκια τρέφονται με ουσίες που έχουν υψηλή περιεκτικότητα ζάχαρης και πρωτεΐνης και με μελίγκρα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Όταν εγκατασταθούν στο χώρο σας, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε είναι η απολύμανση για μυρμήγκια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καλέσετε κάποιο επαγγελματικό συνεργείο να αναλάβει την εργασία. Δυστυχώς τα εντομοκτόνα που κυκλοφορούν, εκτός του ότι είναι βλαβερά για την υγεία δεν θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας έχοντας μελετήσει πολύ τα συγκεκριμένα έντομα ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ώστε να εξοντωθούν οριστικά. Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν απολύμανση για μυρμήγκια με ειδικά προϊόντα ακίνδυνα για ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον. Παράλληλα με τον ψεκασμό, τοποθετούν τοξική τροφή για μυρμήγκια που έχει τη μορφή τζελ. Ο στόχος είναι να ξεγελαστούν τα αθώα έντομα και να την μεταφέρουν στη φωλιά. Από εκεί και πέρα, τα μυρμήγκια αποτελούν παρελθόν και εσείς ανακουφίζεστε και απολαμβάνετε ξανά το χώρο σας καθαρό χωρίς την ενοχλητική τους παρουσία. Καλέστε μας όποτε παρουσιαστεί πρόβλημα και κάποιος από τους υπαλλήλους μας θα σας εξυπηρετήσει με μεγάλη προθυμία.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια είναι μικρά δίπτερα έντομα πολύ γνωστά σε όλους μας για τις αιμοδιψείς τους προτιμήσεις. Αυτό που όμως μάλλον δεν ξέρετε είναι ότι μόνο τα θηλυκά είναι εκείνα που τρέφονται με αίμα. Τους είναι απαραίτητο προκειμένου να αναπαραχθούν ενώ τα αρσενικά τρέφονται με νέκταρ και γύρη. Τα κουνούπια είναι ενοχλητικά σε όλους μας. Πολλές φορές χάνουμε τον ύπνο μας εξαιτίας τους ενώ τα εξανθήματα που μας αφήνουν τα τσιμπήματά τους, προκαλούν ανυπόφορη φαγούρα και μεγάλο εκνευρισμό. Κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζετε είναι ότι τα κουνούπια είναι και επικίνδυνα. Μπορούν να μας μεταδώσουν διάφορες ασθένειες που καμιά φορά κρίνονται απειλητικές ακόμα και για τη ζωή μας. Σίγουρα θα έχετε ακουστά τον ιό του δυτικού Νείλου που τον μεταδίδει το κουνούπι τίγρης. Τα κουνούπια τα προσελκύει πολύ το νερό. Μαζεύονται σε μεγάλους πληθυσμούς όπου υπάρχει νερό και ειδικά στάσιμο. Σε έλη, ποτάμια, λίμνες, ρυάκια αλλά και σε αυλές, κήπους και μπαλκόνια.

Ακόμα και το νερό που μένει στο πιατάκι της γλάστρας μπορεί να τα φέρει και να τα μαζέψει στο χώρο σας. Η συμβουλή μας είναι να προσέχετε ιδιαίτερα ώστε να μην έχετε λιμνάζοντα νερά. Επίσης, καλό είναι να ποτίζετε μόνο τις πρωινές ώρες εφόσον τα κουνούπια δραστηριοποιούνται συνήθως από το σούρουπο και μετά. Βέβαια, τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα έχετε με τη συχνή απολύμανση. Ιδανικό είναι να ξεκινάτε την απολύμανση την άνοιξη ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να την προγραμματίζετε κάθε 20 με 25 ημέρες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απολύμανση για κουνούπια, οποιοσδήποτε και αν είναι ο χώρος σας. Οι ψεκασμοί μας με εξειδικευμένα και απόλυτα ασφαλή σκευάσματα σας εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απολύμανση για κουνούπια. Οι τεχνικοί μας μετά από αυτοψία του χώρου σας και σε συνεργασία με τους γεωπόνους μας, θα σας προτείνουν ότι είναι καλύτερο για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Μήπως αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τσιμπήματα ενώ δεν έχετε καταλάβει από πού προέρχονται; Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας; Τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε προσβληθεί από κοριούς. Και αν αναρωτιέστε πως και γιατί, θα σας πούμε ότι είναι πάρα πολύ εύκολο. Ιδιαίτερα αν έχετε πρόσφατα ταξιδέψει. Γιατί οι κοριοί μεταφέρονται πολύ συχνά μέσω των ταξιδιωτών και των αποσκευών τους. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να τους κολλήσατε και από κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς. Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία δεν πετάνε αλλά σκαρφαλώνουν με μεγάλη ευκολία παντού. Σε πατώματα, σοβατεπί και ταβάνια, σε στρώματα και σε κουρτίνες, ακόμα και μέσα σε πίνακες και πρίζες! Το θέμα είναι ότι όσο πιο γρήγορα τους αντιληφθείτε, τόσο πιο καλό είναι ώστε να αντιμετωπιστούν και να καταπολεμηθούν. Φυσικά αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Χρειάζεται να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία απολυμάνσεων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Αναλαμβάνουμε να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Παρέχουμε απολύμανση για κοριούς σε κάθε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο. Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αττική χωρίς εξαίρεση. Οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση και συνεχή ενημέρωση. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει είναι παρασιτολογικός έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί ότι όντως έχετε προσβληθεί από κοριούς και όχι από κάποιο άλλο έντομο. Αμέσως μετά θα σας ψεκάσουν τους χώρους ενώ είναι σίγουρο ότι για την απολύμανση για κοριούς θα χρειαστείτε 2 εφαρμογές. Τα προϊόντα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι όλα απολύτως ασφαλή, ώστε να μην διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο. Ούτε εσείς, ούτε η υγεία των μικρών σας ζώων. Επίσης, καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία της εταιρείας μας προς το περιβάλλον, φροντίζουμε ώστε να μην επιβαρυνθεί ούτε αυτό. Το ζητούμενο για εμάς είναι να σας απαλλάξουμε από τα συγκεκριμένα έντομα και να σας κάνουμε χαρούμενους ξανά χωρίς την ενοχλητική τους παρουσία.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι μικρά έντομα που έχουν την εξαιρετική ικανότητα να πηδάνε πάρα πολύ ψηλά. Αναλογικά με το μέγεθός τους, κάνουν πολύ ψηλά άλματα. Τρέφονται με το αίμα πτηνών και θηλαστικών συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Οι ψύλλοι χρειάζονται οπωσδήποτε ξενιστή προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν. Μέσω αυτού μπορούν να μεταφερθούν και να διανύσουν πολύ μεγάλες αποστάσεις. Ο κυριότερος ξενιστής για τους ψύλλους είναι η γάτα, αλλά και ο σκύλος ή ο άνθρωπος. Χωρίς τον ξενιστή οι ενήλικες ψύλλοι ζουν μόνο λίγες ημέρες, το πολύ μέχρι 2 εβδομάδες. Ο βιολογικός τους κύκλος, περιλαμβάνει τέσσερα στάδια. Αυγό, νύμφη, προνύμφη και ο ενήλικας ψύλλος. Εντυπωσιακό είναι ότι τα αυγά μπορεί να παραμείνουν σε αδράνεια ακόμα και 2 χρόνια σε περίπτωση που δεν υπάρχει ξενιστής και να ενεργοποιηθούν εκ νέου μόλις αντιληφθούν κάποιον. Η διάρκεια και η επιβίωση των ψύλλων εξαρτώνται από τη θερμοκρασία, την υγρασία και σίγουρα τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα τσιμπήματα των ψύλλων πολλοί άνθρωποι τα καταλαβαίνουμε αμέσως γιατί μπορεί να είναι επίπονα. Αποτέλεσμα και αυτών των τσιμπημάτων είναι μικρά κόκκινα εξανθήματα τα οποία συνοδεύονται επίσης από φαγούρα. Αν διαπιστώσετε ότι έχετε προσβληθεί πρέπει αμέσως να καλέσετε μια εταιρεία για απολύμανση για ψύλλους. Μην αφήσετε την κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη καθώς οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται με μεγάλη ταχύτητα. Απαιτούνται τουλάχιστον δύο ψεκασμοί με ειδικά σκευάσματα, σε διάστημα μεταξύ 7 ημερών. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση για ψύλλους και σας απαλλάσσουμε οριστικά από αυτούς και τα αυγά τους. Μόνο μαζί μας θα έχετε οριστικό αποτέλεσμα και σε αυτό συμβάλλει κυριολεκτικά η μεγάλη μας εμπειρία. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ώστε να μην διατρέχουν κανένα κίνδυνο ούτε οι άνθρωποι ούτε τα κατοικίδια ζώα. Θα καθαρίσουμε το χώρο σας καθώς και κάθε σημείο που έχουν φωλιάσει οι ψύλλοι. Από πατώματα μέχρι ταβάνια, στρώματα, ντουλάπες, συρτάρια και καναπέδες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια όταν παρουσιάζονται σε κάποιο χώρο είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Εκτός από την αισθητική πλευρά του θέματος αφού είναι αηδιαστικά σε όλους μας, μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία μας. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούν ζημιές σε καλλιέργειες και κτίρια. Ζουν συνήθως στο σκοτάδι ενώ έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένες ικανότητες στο τρέξιμο και το σκαρφάλωμα. Αυτό τα διευκολύνει πολύ στο να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν αλλά εύκολο να εγκατασταθούν όπου βρίσκουν εξασφαλισμένη τροφή. Τα ποντίκια έχουν τόσο κοφτερά δόντια που μπορούν να μασήσουν οτιδήποτε. Είναι φορείς πολλών μικροβίων και ασθενειών άρα όποτε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν στο χώρο σας, δράστε γρήγορα προτού πολλαπλασιαστούν και μεγεθυνθεί το πρόβλημα. Ευτυχώς, είναι εύκολο να τα πάρετε χαμπάρι αφού, συνηθίζουν παράλληλα με τη σίτιση να αφήνουν περιττώματα. Το σχήμα τους είναι παρόμοιο με ένα κόκκο από ρύζι και το χρώμα τους είναι σκούρο καφέ ή μαύρο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Η απαλλαγή του χώρου από τρωκτικά επιτυγχάνεται μόνο με μυοκτονία και απολύμανση για ποντίκια. Αν διαπιστώσετε ποντίκια στο χώρο σας, απευθυνθείτε γρήγορα σε μια επαγγελματική εταιρεία. Μην αφήσετε τα ποντίκια να πολλαπλασιαστούν και να γίνουν ανεξέλεγκτα. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας, είναι εδώ και θα σας δώσουν οριστική λύση. Έχουν όλοι, την απαραίτητη εμπειρία και πολύ καλή γνώση της βιολογίας των τρωκτικών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτούν να βρουν που ακριβώς θα πρέπει να τοποθετηθούν παγίδες με κόλλα ή δολωματικοί σταθμοί προκειμένου να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους αυτούς επισκέπτες. Επειδή όμως τα ποντίκια μπορεί να διέρχονται μέσα από κάποιο βόθρο ή αποχέτευση θα εφαρμόσουμε και εκεί καπνιστικά γιατί μπορεί να είναι αυτές οι βασικές τους εστίες. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό, υπογεγραμμένο από τους επαγγελματίες επιστήμονες συνεργάτες μας. Καλέστε σήμερα για περαιτέρω πληροφορίες και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Συνεργαζόμαστε με επιστήμονες γεωπόνους οι οποίοι σχεδιάζουν ολοκληρωμένα προγράμματα απολύμανσης αποκλειστικά για κάθε περίπτωση. Η απολύμανση για ιούς και μικρόβια είναι μια πολύ σημαντική μέθοδος που πρέπει να εφαρμόζεται από επαγγελματίες για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του νέου κωρονοϊού, είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Άλλωστε μέσα στις οδηγίες της επιστημονικής ιατρικής κοινότητας για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού, συμπεριλαμβάνεται και η απολύμανση χώρων και επιφανειών. Ο νέος SARS-Cov-2, μπορεί να εμφανίστηκε στη μακρινή Κίνα όμως, δεν άργησε να έρθει και στη δική μας χώρα. Ο υψηλός βαθμός μετάδοσής του μαζί με την ταχεία του διασπορά, έχει πανικοβάλλει πολλούς συνανθρώπους μας. Όπως συμβαίνει σε κάθε ιό, η μετάδοσή του γίνεται μέσω των σταγονιδίων που απελευθερώνονται με το βήχα και το φτάρνισμα. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη τη χρονική διάρκεια παραμονής αυτών των σταγονιδίων στο περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Όλες οι χώρες είναι υποχρεωμένες να ακολουθήσουν συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση και την παρεμπόδιση μετάδοσης του νέου ιού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρακολουθεί καθημερινά την εξέλιξη του covid-19 και και συστήνει: υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού, αντισηψία και συχνό, πλύσιμο χεριών και τέλος, συχνή απολύμανση σε κάθε χώρο. Οι κυριότεροι χώροι που χρήζουν τακτικές απολυμάνσεις είναι εκείνοι που έχουν μεγάλη προσέλευση ανθρώπων, όπως σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, γυμναστήρια, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, κομμωτήρια κτλ. Αναλαμβάνουμε απολύμανση για κορωνοϊό τηρώντας όλα τα μέτρα και όλα τα πρωτόκολλα. Τα πάντα εξαρτώνται από το χώρο και τα άτομα ή τα ζώα που κατοικούν σε αυτόν. Έτσι οι γεωπόνοι μας σχεδιάζουν συγκεκριμένη απολύμανση για κορωνοϊό με τα κατάλληλα σκευάσματα λαμβάνοντας υπ όψιν τη δική σας ανάγκη και περίπτωση. Κάθε εφαρμογή συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό.

Περιοχές ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ αποφράξεων